HEA HIND!

Callebaut segu valge šokolaadi mousse´i valmistamiseks – 800 g

22.00

Valge tiheda koostisega magus vanilje maitsega pulber, millega on imelihtne valge šokolaadi mousse´i kreemi valmistada – lisada tuleb vaid piim.

Callebaut Chocolate mousse white on hõrgu magusa kreemja piimašokolaadi maitsega. Mousse sisaldab 58,5% Callebaut valge šokolaadi.

Callebaut Chocolate mousse on rikkaliku ja täidlase tekstuuriga, mis on ühtaegu tahke ja õhuline.

Callebaut mousse’i valmistamine on lihtne, see maksab teile u. 5 minutit pluss 2 tundi jahutamist. Lisa lihtsalt õige kogus piima, sega suurel kiirusel läbi, pihusta soovitud nõusse ja lase külmikus seista vähemalt 2 tundi.

Koostisosad: valge šokolaad 58,5% (suhkur, prae täispiim, kakaovõi, lõssipulber, emulgaator: sojaletsitiin, looduslik vanilje maitseaine), lõssipulber, suhkur, hüdrogeenitud taimerasv, piimavalgud, emulgaator: E471, emulgaator : E472a, stabilisaator: E340ii, värvus: E160a.

Allergeenide kohta vaadake koostisosi paksus kirjas.

Võib sisaldada jälgi: nisu.

 

 

 

 

 

 

Retsept: 200 g valge šokolaadi mousse´i pulbrit + 250 g piima, seejärel mikserda suuremal kiirusel (u 500 upm) 5 min.

 

Koostisosad: glükoosisiirup, suhkur, palmiõli, emulgaator E472a, modifitseeritud tõrklis, kakaovõi, PIIMAproteiin, lõssiPIIMApulber,
želeeriv aine soodiumalginaat, happesuse regulaatorid, kaltsiumatsetaat ja kaltsiumsulfaat, toiduvärv porgandi ekstrakt, naturaalne maitseaine.
Toitumisalane teave 100 g kohta: 450 kcal/1898 kJ, rasvad 11,6 g, millest küllastunud rasvhapped 10,2 g, süsivesikud 85 g, millest suhkrud 60,2 g, valgud 1,1 g, sool 0,2 g.
Parim enne: vt. pakendil

Laos