Türkiissinine/ roheline toiduvärv valge šokolaadi toonimiseks – 18 ml

7.00

Koostisosad: taimeõli E476, värvid: E102, E133, E110, emulgaator: sojaletsitiin E322, polüsorbaat E433, antioksüdant: rosmariiniekstrakt E392.

Šokolaadi värve kasutatakse sulatusglasuuride, šokolaadikaunistuste ja -katete värvimiseks, samuti ka võikreemide jm masside värvimiseks

Tugeva kontsentraadiga toiduvärv. Parima efekti saamiseks raputa pudelit enne kasutamist!

Doseerimine: kondiitritoodetele – 0.4 g/1 kg toote kohta, v.a puuviljad. Dekooridele ja katetele – 0.4 g/ 1 kg toote kohta

Päritolumaa: EU

Parim enne:  vt. pakendil või küsi järele

Hoida kuivas ja jahedas kohas.

Saadaval ka järeltellimisel